Je zou hier maar kunnen wonen

De 3 appartementengebouwen komen aan de Hoofdweg van Eelde tegenover de historische kerk van Eelde. De twee speciaalzaken die hier gevestigd waren, maken plaats voor hoogwaardige nieuwbouw. Qua hoogte en uitstraling past het nieuwbouwplan bij het charmante karakter van de naastgelegen woningen. Daarnaast is het goed bereikbaar voor zowel de auto, fiets en openbaar vervoer.

image alt

Vlakbij Groningen airport Eelde

Wonen in Eelde heeft als groot pluspunt Vliegveld Eelde. Met de auto ben je binnen een paar minuten op het vliegveld. Ideaal voor vakanties! Groningen Airport Eelde ligt op ongeveer 15 kilometer afstand van Groningen en is dus goed bereikbaar. 

image alt

Ontdek de omgeving met de fiets

Een fiets heb je niet nodig voor de dagelijkse boodschappen, want alles ligt op loopafstand. Maar stap vooral op de fiets als je wilt genieten van de prachtige omgeving. Want wat is het hier mooi. Vooral richting De Onlanden.

image alt

Met de auto of toch met de bus

Met de auto ben je vanaf deze locatie binnen 5 minuten op de A28. Maar je kunt ook binnendoor naar de A7. Groningen is maar een kwartier rijden. Overigens kun je ook prima bus 9 pakken. Deze stopt praktisch voor de deur.

Wat is de planning? Planning
Welk appartement kies je? Woningaanbod Eelde